KONPOTA:
Osagaiak (4 lagunentzat) - Kilo bat sagar edo madari - Baso bete ur - Baso bete ardau - 200 gramo milikota-pasa (orejoiak) - 200 gramo okaran-pasa - Kanela palu erdi bat - 5 koilarakada azukera | |
Prestatzeko era Zatitu sagarrak edo madariak 4 bat ataletan eta ipini kazuela baten ur, ardau eta kanelagaz. 15 minutuan irikiten euki (su txikian) eta gero bota milikota-pasak eta okaran-pasak. Hau guztiau 15 bat minutuan irikiten dagoenean bota azukera eta euki beste 45 minutuan irikiten. Lar siku geratuten dala ikusten badogu, bota beste ur apur bat. |
Osagaiak (4 lagunentzat) - Kilo bat sagar edo madari - Baso bete ur - Baso bete ardau - 200 gramo milikota-pasa (orejoiak) - 200 gramo okaran-pasa - Kanela palu erdi bat - 5 koilarakada azukera | |
Prestatzeko era Zatitu sagarrak edo madariak 4 bat ataletan eta ipini kazuela baten ur, ardau eta kanelagaz. 15 minutuan irikiten euki (su txikian) eta gero bota milikota-pasak eta okaran-pasak. Hau guztiau 15 bat minutuan irikiten dagoenean bota azukera eta euki beste 45 minutuan irikiten. Lar siku geratuten dala ikusten badogu, bota beste ur apur bat. |
Osagaiak (4 lagunentzat)
- Kilo bat sagar edo madari
- Baso bete ur
- Baso bete ardau
- 200 gramo milikota-pasa
(orejoiak)
- 200 gramo okaran-pasa
- Kanela palu erdi bat
- 5 koilarakada azukera
- Kilo bat sagar edo madari
- Baso bete ur
- Baso bete ardau
- 200 gramo milikota-pasa
(orejoiak)
- 200 gramo okaran-pasa
- Kanela palu erdi bat
- 5 koilarakada azukera
NOLA EGIN:
Kazuelatik atera eta ontzi batean bota eta prest edukiko duzu jateko!
ON EGIN!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario